2014-12-21

Szimpla dizájn


Aranyvasárnap van, állítólag teltház volt az üzletekben. Ha még Ti is ajándékot kerestek, gyanítom, hogy eddig rossz helyen jártatok. Kincsvadászatra a Síp utca 24-be menjetek, ott nyílik a karácsonyi káoszból a vészkijárat.


A Szimpla Design Shop igazi belvárosi kincsesbánya, ha néhány lépcsőfok után alászállunk, egyhamar nem bukkanunk föl a felszínre. Kb. olyan érzés, mintha az ecseri piac legjobb napjainak kínálatát összeboronálnánk többnyire fiatal magyar tervezők portékáival, egyéni ízeivel. 



Szinte minden nap az üzlet előtt megyek el, hazafele tartva a belvárosból, és nemigen láttam még vizitálók nélkül. Jönnek külföldiek, akik valószínűleg ilyenkor rendre sokkot kapnak, hogy a bájos vintage hangulatot haza is vihetik, meg városlakók, akik valami különleges dolgot keresnek esküvőre, szülinapra, vagy csak úgy, a lakásba. És tényleg van itt minden, felsorolni is nehéz lenne, helyette inkább képeket hoztam.













 












Személyes kedvencem pár hete még a bejárat mellett díszelgett: egy világostürkiz (!) kerámia gerlepár, egy működő falikarnak álcázva, váhááá.. Most nem kockáztatom meg, hogy hazamegyek vele, de talán később :)


Ben, azaz Ágyasztaltv személyesen, régi blogbarát, aki ha épp nem posztokat ír, a boltban volt / van / vagy épp lesz, kutat, gyűjt, halmoz, tervez...


például ezeket a yetibocikat, akik körül már kisebb rajongótábor alakult, sőt, egy egész Yetiboci Factory, hajrá, menjetek, nézzétek meg őket ti is!


Fotók: Kedvenc Otthon


Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: