2014-11-19

SPECIAL EDITION - karácsonyi betűnyomda


Komoly nosztalgiahullám csapott meg, amikor kezembe vettem a legújabb beszerzést, végül közelharcot vívtam a srácokkal a betűnyomdáért, meg a karácsonyi képeslapokért. A minőségi papíráruk alapvetően a gyengéim (biztos a '80-as évek szűkös kínálata okozta frusztráció és a későbbi túlkompenzálás okán :)), de a festékpárnás nyomdázás is gyerekkori emlékeket ébresztett. 





A karácsony idén sem marad el, úgy tűnik, hogy részünkről az offline postai szolgáltatások igénybevétele sem, dacolva az emailen küldött, vagy pimaszabb formában a facebookra egyszer feltolt hepikrisztmasz jellegű fotókkal. A cuki, de hagyományos képi világhoz és a kissé konzervatív elérési formához jól passzol majd a nyomdázás. 




A lakásdekorációról se feledkezzünk meg, a pár éve kisebb-nagyobb méretben újra divatba jött betűdekor sokféle formában jelenhet meg, például képként, akár egy egész sorozatot is készíthetünk az újévre (magunknak vagy ajándékba) szánt inspiráló mondatokkal. Idén ezzel indítottam, és fejlődés is bőven mutatkozott, de talán nem árt, ha mindig szem előtt van! 





Az alapanyagok (képeslapok + nyomdakészlet) az Oltári Bazár webshopjából érkeztek, régóta figyelemmel kísérem a választékot. Az alapvetően esküvődekorációs szortimenttel indított oldal mára teljesen kinőtte a névadáshoz köthető válogatását, és minden megtalálható benne, ami egy emlékezetes, szuper partihoz, szülinaphoz, céges bulihoz, otthoni ünnepléshez, dekoráláshoz, szezonális díszítéshez szükséges lehet. 


A kollekciók között karácsonyi kínálatban a visszafogott elegancia hívei és a színesebb, játékosabb kellékeket vadászók is megtalálhatják a nekik való darabokat. Érdemes már most végigböngészni és megrendelni az elérhető termékeket, el se hiszem, hogy ezt mondom, de abszolút jó időben vagyunk!




Képek: Kedvenc Otthon (1-9); Oltári bazár (10-13)

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: